NIEUWS & EVENEMENTEN

NIEUWS &

EVENEMENTEN

TELEFOON

06-48857609

Galerie-Achter-de-Zuilen-2009Galerie Achter de Zuilen Bloemendaal

Expositie bij 'Kunst als Kado' in winter 2009

Mijn sieraden hebben deel uitgemaakt van de Expositie 'Kunst als Kado' van 22 november t/m 20 december 2009.

Deze jaarlijkse expositie bevat werk van diverse beeldende kunstenaars (o.a. schilderijen, lithos, etsen, sieraden, beelden, keramiek, glasobjecten, fotografie). De prijzen van de kunstwerken zijn tot €300 en kunnen direct na aankoop mee naar huis genomen worden.

Op de AAF zijn diverse voorzieningen om je bezoek nog aangenamer te maken. Je kunt je kind met een gerust hart achterlaten bij hun professionele kinderopvang. Als je een kunstwerk hebt gekocht kan je deze gratis laten inpakken bij de inpakbalie. Je kan ook zelf de handen uit de mouwen steken tijdens de gratis workshops. Mocht je over een eventuele aankoop nog even willen nadenken dan kun je in het restaurant of bij de wijnbar alle indrukken laten bezinken. Het is een geweldige plek om vrienden te ontmoeten of met het gezin naar toe te gaan.

www.achterdezuilen.nl

 

Belle-en-LouMijn sieraden bij Belle & Lou

Belle & Lou aan de Dorpsstraat 26 in het Oude Dorp, Amstelveen. Ze hebben een unieke collectie sieraden met prachtige zoetwater parels, mooie zilveren armbanden, ringen en kettingen, veelal afgewerkt met (half)edelstenen.

 

 

 

 

 

SaveSave

ONTWERP: PAUL ORAM

Save